Ardeche vakantiehuis

Dingen om van te genieten in Amsterdam

Geplaatst op

Adamsboats.com is de ideale partij om een mooie boot voor in de Amsterdamse grachten te huren. Het is een grachtenstad waar de meeste mensen toch nog niet echt de ervaring van een grachtentocht hebben mogen ervaren. Dat is dus de eerste aanrader die we je mee willen geven. Daarnaast is het erg leuk om naar verschillende musea te gaan. Natuurlijk is er nog veel meer te beleven. We nemen het in deze blog met je door. Het mag duidelijk zijn dat deze tips bedoeld zijn om mensen inspiratie te geven, omdat ze helaas vanwege de coronamaatregelen hun vakantie naar de Ardeche aan de wilgen hebben moeten hangen….

Stedelijk museum 

Een van de mooiste musea in Amsterdam is het Stedelijk Museum en dat komt omdat er zoveel schitterende kunst hangt. Dit museum is vooral gericht op moderne kunst en daarom trekt het een bijzonder jeugdig publiek aan. Wanneer je van moderne kunst houdt, is dit echt een bijzonder leuk museum om een aantal uur te vertoeven. 

Kunst van de 19e eeuw in het Van Gogh Museum 

Er zijn verschillende schilders die aandacht krijgen in het Van Gogh museum in Amsterdam, maar natuurlijk staat Vincent van Gogh op nummer een. Op de bovenste verdieping van het museum wordt er aandacht besteed aan het leven van Vincent van Gogh in Parijs en hoe de kunstscene er in die tijd uitzag. Je moet niet gek op staan te kijken dat er ook aandacht besteed wordt aan andere kunstenaars uit die tijd. Dat maakt het Van Gogh Museum buitenverwachting divers. 

Leuke winkels en restaurants 

Natuurlijk heeft Amsterdam nog meer leuke winkels en restaurants. Zo heb je vanuit alle windstreken wel restaurants waar je heerlijk kunt eten met familie en vrienden, of gewoon lekker alleen. Daarnaast zijn er tal van winkels waar je leuke kleding of andere zaken kunt kopen. 

Als bonustip willen we je graag nog meegeven dat Amsterdam echt een uitgaansstad is, een plek om te genieten van allerlei vormen van muziek. Tal van kroegen en clubs gaan voor je open, daar kun je de hele nacht doordansen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site lees je meer over vakantiehuizen in het buitenland.

Contactgegevens

Via info @ ardechevakantiehuis.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden