Ardeche vakantiehuis

Lowa wandelschoenen schoonmaken: zo doe je dat

Geplaatst op

Vroeger gebruikte men een vochtige doek om de schoenen na te poetsen, maar helaas is inmiddels duidelijk dat dit de isolatie van de schoenen verwijdert. Maar hoe maak je Lowa wandelschoenen dan schoon? In dit artikel vind je het antwoord, dus lees snel verder.

Tip 1: Gebruik een doekje met zeep

Wassen met zeep is een fijne en veilige optie en beschadigt het materiaal van de Lowa wandelschoenen niet. De schoenen laten drogen op een droge, koele plaats is het beste. Een haardroger kan in dit geval ook helpen, omdat deze de schoenen verwarmt en sneller droogt.

Tip 2: Gebruik een zachte borstel

De tweede methode om wandelschoenen schoon te maken is door ze af te vegen met een droge, zachte borstel. Deze methode verwijdert vuil en aanslag zonder het materiaal van de laars aan te tasten. Het maakt het mogelijk de laars voorzichtig en correct schoon te maken. Om te beginnen steekt u een zachte borstel in de laars en reinigt u voorzichtig de binnen- en buitenkant van de laars. Het is het beste niet hard te wrijven of te schuren, omdat dit permanente schade aan de laars kan veroorzaken.

Tip 3: Gebruik een doekje met alcohol

De meest doeltreffende methode om de Lowa wandelschoenen schoon te maken is met wrijvende alcohol. We noemden het al eens eerder. Doe eerst een paar druppels alcohol in een doek en verwijder al het vuil dat zich op jouw handen heeft verzameld. Deze methode laat de laars achter met een beschermende laag stof om te voorkomen dat er nog meer vuil in de laars komt. Laat de laars een dag drogen en laat hem daarna weer aan de lucht drogen. Nadat de laarzen aan de lucht zijn gedroogd, gaan ze langer mee.

Tip 4: Gebruik een spiegeltje voor de binnenkant

Een andere optie is om een klein spiegeltje te nemen en de binnenkant van de wandelschoenen schoon te maken, vooral de plekken waar je bij moet kunnen als je ze draagt. Om de schoenen schoon te maken kun je hem 5 minuten ondersteboven in een pan met water leggen, dit verwijdert ook eventueel vuil of stof dat zich daar heeft verzameld. Als je niet zeker weet waar je de schoenen moet schoonmaken, is dit een goede manier om dat uit te zoeken. Het kan ook worden gebruikt om gebieden zoals de rits schoon te maken als deze vuil wordt. Stop de schoenen niet direct in de wasmachine, maar maak ze op een soortgelijke manier schoon en stop ze dan in de wasmachine. Nadat de schoenen een paar uur hebben drogen, zijn ze klaar voor gebruik.

Over ons

Op deze site lees je meer over vakantiehuizen in het buitenland.

Contactgegevens

Via info @ ardechevakantiehuis.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden