Ardeche vakantiehuis

Op vakantie in Nederland

Geplaatst op

Nederland heeft meer te bieden dan de meeste mensen denken. Er is zoveel te doen en er zijn nog zoveel onontdekte pareltjes in Nederland. Als je die pareltjes wil ontdekken, kun je maar beter doorlezen. Een hotel op de Veluwe bijvoorbeeld. Heerlijk ontspannen en tot rust komen in een hotel op de Veluwe en de mooiste wandelroutes volgen; het kan allemaal in Nederland. 

De Veluwe

De Veluwe strekt zich uit over een groot deel van ons prachtige land in de provincie Gelderland. Het is geen natuurgebied, maar wordt aangemerkt als een ‘beboste landstreek’. Deze benaming doet de Veluwe wat ons betreft geen recht. Het is namelijk een soort paradijs op aarde. In een hotel op de Veluwe kun je dit dan ook ervaren. Ontbijt met een heerlijk uitzicht op de natuur. Hoor de vogeltjes fluiten en geniet van de pracht van Moeder Aarde. Ga na je ontbijtje eens de ongerepte natuur in te voet, of per fiets. Als je een beetje geluk hebt zit je hotel op de Veluwe ook nog enigszins in de buurt van een schaapskooi of andere dieren, dit is erg leuk om met je kinderen te bewonderen.

Maastricht

Maastricht, het is even iets anders dan een hotel op de Veluwe. Waar je bij een hotel op de Veluwe midden in de natuur zit, zit je in Maastricht midden in een geweldige stad. Hoewel ook Maastricht de nodige natuur heeft te bieden (en dan vooral net buiten de stad, het is zeer aan te raden), kom je in Maastricht vooral voor de gezelligheid. De leukste winkelcentra die zich allemaal heerlijk dichtbij bevinden, gezellige terrasjes en mooie cultuur; in Maastricht vind je het allemaal. 

Zeeland

Goed, we hebben nu natuur gehad in de vorm van een hotel op de Veluwe, een bruisende stad als Maastricht, maar nu ontbreekt het volgende; strand. Gelukkig voor jou beschikt Nederland over een provincie genaamd Zeeland. Tuurlijk, er zijn ook stranden in Noord-Holland en Zuid-Holland, maar wil je daar echt weer voor de zoveelste keer heen? Zeeland is een onontdekt pareltje en wil je niet missen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site lees je meer over vakantiehuizen in het buitenland.

Contactgegevens

Via info @ ardechevakantiehuis.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden